Schilderijlijsten op maat laten maken in ‘s-Gravenhage

Ruime keuze

Persoonlijk karakter

Verschillende profielen

  • Ruime keuze
  • Persoonlijk karakter
  • Verschillende profielen

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat schilderijlijsten op maat maakt in of nabij ‘s-Gravenhage? Ontdek dan wat Bowart voor jouw bedrijf kan betekenen. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van houten en aluminium schilderijlijsten voor ondernemers. Jij geeft zelf aan hoe de lijsten eruit moeten komen te zien, waarna wij voor je aan de slag gaan. Zo weet je zeker dat de wensen en eisen van jouw bedrijf terugkomen in de schilderijlijsten!

Hét adres om schilderijlijsten op maat te laten maken in ‘s-Gravenhage

Bij ons in ‘s-Gravenhage werken diverse ervaren experts die al jarenlang houten schilderijlijsten op maat maken voor bedrijven. Wij weten precies hoe we dit aan moeten pakken, daarom ben je bij ons te allen tijde verzekerd van kwaliteit. Wanneer je behoefte hebt aan op maat gemaakte schilderijlijsten, is het belangrijk dat je weet welke afmetingen je nodig hebt. Ook moet je een goede afweging maken over welke kleur én welk materiaal jouw voorkeur heeft. Houten op maat gemaakte schilderijlijsten zijn van uitstekende kwaliteit én hebben een lange levensduur, bovendien is dit type lijst tijdloos. Aluminium schilderijlijsten daarentegen zorgen voor een moderne uitstraling van het kunstwerk dat je in de lijst plaatst.

picture-frame
alpicture-frame

Vragen over een product? Wij helpen u graag!

museum met schilderij

Ook fotolijsten laat je bij ons op maat maken

Naast dat wij bedrijven voorzien van op maat gemaakte schilderijlijsten, voeren onze professionals nog veel meer werkzaamheden uit. Ben je op zoek naar een fotolijst leverancier omdat jouw onderneming fotolijsten nodig heeft? Bowart staat graag voor je klaar! Wij hebben prachtige foto passe-partouts en standaard fotolijsten te koop in onze groothandel. Je vindt altijd de juist lijst bij ons!

Stel zelf jouw lijsten samen

Wanneer je houten op maat gemaakte schilderijlijsten bij ons wilt bestellen, staan wij voor je klaar. Stel de lijsten zelf samen op basis van jouw wensen en jouw bedrijf krijgt de beschikking over prachtige schilderijlijsten. Heb je nog vragen over de schilderijlijsten die je op maat laat maken bij ons in ’s-Gravenhage (Den Haag)? Neem dan contact met ons op via 0703505059 of info@bowart.nl.