Diverse profielen voor jouw schilderijlijst

Ruime keuze

Persoonlijk karakter

Verschillende profielen

  • Ruime keuze
  • Persoonlijk karakter
  • Verschillende profielen

Wanneer je een schilderijlijst wilt kopen, heb je bij ons de keuze uit verschillende profielen. Bowart is namelijk dé groothandel in schilderijlijsten. Wij hebben een zeer ruim en divers aanbod aan lijsten voor zakelijke afnemers. Of het nu om een klein schilderij gaat of om een groter kunstwerk; bij ons vind je de juiste schilderij-omlijsting.

Jouw schilderijlijst is verkrijgbaar in verschillende profielen

Al jaren voorzien wij uiteenlopende bedrijven van schilderij-omlijsting vanuit onze groothandel in Den Haag. Dankzij deze ruime ervaring weten wij precies naar wat voor soort lijst jij op zoek bent. Onze vakmensen helpen je dan ook graag aan een geschikte lijst voor jouw onderneming. Ben je op zoek naar aluminium schilderijlijsten? Of wil je toch liever schilderijlijsten met houten profielen aanschaffen? Het kan allemaal bij ons!

picture-frame
alpicture-frame

Vragen over een product? Wij helpen u graag!

museum met schilderij

Ook maatwerk is mogelijk bij ons

Zit het juiste type schilderijlijst voor jouw onderneming niet in ons assortiment van profielen? Dan is er nog niets aan de hand. Onze professionals maken graag een schilderijlijst op maat voor jou. Hierbij geef je zelf aan welke afmeting en kleur de schilderij-omlijsting moet krijgen. Wij denken graag met je mee en zorgen voor mooie lijsten, waarmee je de schilderijen op netjes afwerkt. Dankzij deze persoonlijke dienstverlening beschik je te allen tijde over de perfecte schilderij-omlijsting.

Plaats nu jouw bestelling

Heb jij een keuze gemaakt tussen de diverse vormen schilderij-omlijsting van Bowart? Plaats dan direct een bestelling bij ons. Wij voorzien je vervolgens van de juiste profielen voor jouw schilderijlijsten. Indien je nog vragen hebt over onze diensten, neem je eenvoudig contact met ons op. Hiervoor bel je naar 0703505059 of stuur je een e-mail naar info@bowart.nl.