Nielsen wissellijst

Ruime keuze

Persoonlijk karakter

Verschillende profielen

  • Ruime keuze
  • Persoonlijk karakter
  • Verschillende profielen

Nielsen is een grote speler op de markt van schilderijlijsten en met een wissellijst van dit merk trekt jouw schilderij of foto direct de aandacht. De lijsten van dit kwalitatieve merk bestel je eenvoudig bij ons. Bij Bowart, gevestigd in Den Haag, verkopen we lijsten aan uiteenlopende zakelijke klanten. Wij zijn een specialist in omlijsting en in ons ruime assortiment heb je enkel de keuze uit lijsten van hoogwaardige kwaliteit. Bestel bijvoorbeeld een van onze aluminium lijsten van het merk Nielsen en haal kwaliteit in huis.

Een Nielsen wissellijst geheel naar jouw wens

Een aluminium schilderijlijst heeft een strak design en geeft daardoor een moderne uitstraling aan het schilderij dat je erin wilt plaatsen. Wanneer je een Nielsen wissellijst bij ons bestelt, breng je jouw schilderij prominent in beeld en beschik je over een mooie lijst die lang meegaat. Al diverse ondernemingen hebben in de loop der jaren voor de aluminium lijsten van Nielsen gekozen vanwege de uitstekende kwaliteit. Bovendien heb je de keuze uit verschillende soorten, maten en kleuren. Zo vind je in ons ruime aanbod Nielsen aluminium lijsten ongetwijfeld de wissellijst die je zoekt. Zelfs als je op zoek bent naar schilderijlijsten met houten profiel van Nielsen, zit je goed bij ons! Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

picture-frame
alpicture-frame

Vragen over een product? Wij helpen u graag!

museum met schilderij

Deel jouw wensen met ons

Als je graag Nielsen wissellijsten wilt aanschaffen voor jouw onderneming, neem je contact met ons op. Wij voorzien jouw onderneming van de mooiste lijsten. Wil je schilderijlijsten op maat laten maken? Ook dat kan bij onze groothandel. Deel jouw wensen met ons door te bellen naar 0703505059 of e-mailen info@bowart.nl.