Foto passe-partout

Ruime keuze

Persoonlijk karakter

Verschillende profielen

  • Ruime keuze
  • Persoonlijk karakter
  • Verschillende profielen

Vind jij het mooi als een foto voor jouw bedrijf in een passe-partout wordt geplaatst? Schakel dan een specialist in omlijsting in. Bowart zorgt voor karton voor jouw passe-partout. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het omlijsten van schilderijen en foto’s en hebben diverse zakelijke afnemers van fraaie lijsten voorzien. Wanneer je kartonnen lijsten voor passe-partouts wilt kopen, zijn wij de leverancier die je zoekt.

De foto voor jouw bedrijf komt perfect in beeld met een passe-partout

Een passe-partout is een fraaie kartonnen lijst die wij als leverancier aanbieden aan bedrijven die regelmatig met foto’s werken. De passe-partout zorgt ervoor dat de afbeelding direct in het oog springt. Dit komt vooral omdat het karton van de passe-partout voor vulling van de ruimte tussen de foto en de fotolijst zorgt. Een passe-partout wordt zowel gebruikt voor foto’s als posters en zorgt voor een nette inlijsting. Een combinatie van deze kartonnen lijst en een fotolijst die wij ook als leverancier aanbieden zorgt dus voor een complete afwerking van de foto’s voor jouw onderneming!

picture-frame
alpicture-frame

Vragen over een product? Wij helpen u graag!

museum met schilderij

Foto- en schilderijomlijsting is onze specialiteit

Karton voor een passe-partout is bij ons verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Je kiest bij ons eenvoudig een afmeting en kleur die past bij jouw foto en bedrijf. Als groothandel in schilderijlijsten zijn wij bovendien maar dan alleen leverancier van kartonnen lijsten voor jouw afbeeldingen. Zo bieden wij onder andere aluminium schilderijlijsten aan, bijvoorbeeld van het merk Nielsen. Hierdoor kun je dus zowel voor foto- als schilderijomlijsting bij ons terecht.

Laat ons weten wat jouw wensen zijn

Wil je graag passe-partouts bestellen voor jouw onderneming? Laat ons weten wat jouw wensen betreft het karton voor jouw passe-partout zijn en wij gaan direct aan de slag in onze groothandel in Den Haag. Heb je behoefte aan maatwerk of heb je nog vragen over de mogelijkheden die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0703505059 of stuur een e-mail naar info@bowart.nl.