Schilderijlijsten met houten profielen

Ruime keuze

Persoonlijk karakter

Verschillende profielen

  • Ruime keuze
  • Persoonlijk karakter
  • Verschillende profielen

Bowart is jouw ideale partner als je voor je onderneming op zoek bent naar een specialist in houten profielen schilderijlijsten. Wij hebben diverse houten wissellijsten en staaflijsten in ons assortiment. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en weten daarom precies welke lijsten jij nodig hebt voor jouw onderneming. Doordat wij op persoonlijke wijze met je meedenken, ben jij te allen tijde voorzien van schilderijlijsten met houten profielen van hoogwaardige kwaliteit.

Houten profielen maken jouw schilderijlijsten fraai en tijdloos

In ons ruime aanbod vind je ongetwijfeld de juiste lijsten voor jouw bedrijf. Wanneer je kiest voor houten staaflijsten, krijg je de beschikking over kwalitatieve en tijdloze schilderijlijsten. Naast staaflijsten verkopen we ook houten wissellijsten in ons assortiment. Hiermee breng je het schilderij, of ander type kunstwerk, duidelijk in beeld. Een voordeel van de houten wissellijsten van Bowart is dat ze lang meegaan. Zelfs als je regelmatig van schilderij wisselt, behoudt de lijst zijn kwaliteit. Dat is toch precies wat je wilt bij de aanschaf van houten wissellijsten?

picture-frame
alpicture-frame

Vragen over een product? Wij helpen u graag!

museum met schilderij

Houten lijsten laat je, indien gewenst, ook op maat bij ons maken

Als specialist in schilderijlijsten met houten profielen voorzien wij jouw onderneming graag van de juiste lijsten. In onze schilderijlijsten groothandel kies je tussen lijsten van verschillende afmetingen en bepaal je ook zelf de kleur. Zit de juiste lijst er niet tussen? Laat dan jouw schilderijlijsten op maat maken. Zo weet je zeker dat je schilderijlijsten met houten profielen aanschaft die aan al jouw wensen en behoeften voldoen!

Bestel kwalitatieve lijsten voor jouw bedrijf

Wil je graag houten staaflijsten of wissellijsten aanschaffen voor jouw onderneming? Bestel ze dan direct bij ons en je krijgt de beschikking over kwalitatieve schilderijlijsten met houten profielen. Heb je toch een voorkeur voor lijsten van ander materiaal, bijvoorbeeld aluminium schilderijlijsten? Ook deze vind je bij onze groothandel in Den Haag. Heb je verder nog vragen over onze dienstverlening? Stel deze eenvoudig via 0703505059 of info@bowart.nl.