Aluminium schilderijlijsten

Home ยป Aluminium schilderijlijsten

Ruime keuze

Persoonlijk karakter

Verschillende profielen

  • Ruime keuze
  • Persoonlijk karakter
  • Verschillende profielen

Ben je als bedrijf op zoek naar een leverancier van aluminium schilderijlijsten? In dat geval staat Bowart graag voor je klaar. Wij zijn een specialist in het maken van schilderijlijsten voor bedrijven. In onze groothandel zijn lijsten in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Dankzij ons ruime aanbod aan schilderijlijsten met aluminium profielen, vind jij ongetwijfeld de juiste lijsten voor jouw onderneming.

Fraaie aluminium schilderijlijsten van uitstekende kwaliteit

Een keuze voor schilderijlijsten met aluminium profielen is een keuze voor een strak design. Dit type lijst geeft schilderijen een fraaie, moderne look, wat bijvoorbeeld te zien is bij de aluminium wissellijsten van het merk Nielsen. Wanneer je aluminium wissellijsten nodig hebt, bestel je deze uiteraard het liefst bij een betrouwbare leverancier. Hierdoor weet je namelijk zeker dat je aluminium schilderijlijsten van de beste kwaliteit in huis haalt. Bij ons weet je zeker dat dit in orde is. Wij beschikken over jarenlange ervaring in de branche en weten daardoor precies waar jij naar op zoek bent.

picture-frame
alpicture-frame

Vragen over een product? Wij helpen u graag!

museum met schilderij

Schilderijlijsten gemaakt van diverse profielen

Wij helpen je graag bij het vinden van de juist omlijsting. Bij onze schilderijlijsten groothandel in Den Haag staat een persoonlijke dienstverlening namelijk centraal. Als leverancier bieden wij de mooiste aluminium wissellijsten aan voor zakelijke klanten. Naast aluminium lijsten bieden wij ook schilderijlijsten met vele andere profielen aan. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar schilderijlijsten met houten profielen? Bowart heeft ze in huis!

Kies tussen diverse mooie lijsten

Voor de mooiste schilderlijsten met aluminium profielen kun je bij ons terecht. Kies de juiste lijsten uit en zorg voor een fraaie afwerking van jouw schilderijen. Wil je weten wat wij als leverancier, naast aluminium wissellijsten, nog meer aanbieden? Of heb je nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Hiervoor benader je ons via 0703505059 of info@bowart.nl.