De leverancier van de juiste fotolijst voor jouw bedrijf

Ruime keuze

Persoonlijk karakter

Verschillende profielen

  • Ruime keuze
  • Persoonlijk karakter
  • Verschillende profielen

Een mooie fotolijst koop je bij een betrouwbare leverancier en daarom zit je goed bij Bowart. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van fraaie en gebruiksvriendelijke fotolijstjes voor de zakelijke markt. Heeft jouw bedrijf een fotocollagelijst of andere vorm van foto-omlijsting nodig en ben je hiervoor op zoek naar een deskundige leverancier? Wij staan voor je klaar. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

De juiste fotolijst bestel je bij dé leverancier van foto-omlijsting

Al jarenlang is Bowart een erkende leverancier van standaard fotolijsten, fotocollagelijsten en andere vormen van foto-omlijsting. Met onze fotolijsten maak jij jouw foto’s echt af. Je hebt bij ons de keuze uit diverse varianten omlijsting. Je bepaalt de kleuren, vormen en groottes helemaal zelf. Welke fotolijst jouw voorkeur ook heeft, je vindt bij ons te allen tijde lijsten van uitstekende kwaliteit die goed bij de foto passen. Vind je het lastig om de juiste keuze te maken tussen al die soorten foto-omlijsting die wij als leverancier aanbieden? Kies dan voor het op maat laten maken van lijsten. Zo weet je zeker dat al jouw wensen terugkomen in de lijsten die jij aanschaft voor jouw bedrijf.

picture-frame
alpicture-frame

Vragen over een product? Wij helpen u graag!

museum met schilderij

Ook voor passe-partouts kun je bij ons terecht

Op het gebied van foto-omlijsting zijn er diverse mogelijkheden. Wij zijn de leverancier van die prachtige fotocollagelijst die je zoekt of voor een ander type fotolijst voor jouw onderneming, maar wij doen meer. Het is bij ons ook mogelijk om een passe-partout voor foto’s te kopen. Passe-partouts plaats je eenvoudig over jouw foto’s heen voordat ze de lijsten in gaan. Hiermee zorg je ervoor dat de foto’s nog meer in het oog springen.

Neem contact met ons op

Kies voor mooie fotolijsten of fotocollagelijsten en bestel deze direct bij ons. Als lijstenspecialist in Den Haag bieden wij jou de mogelijkheid om de mooiste foto-omlijsting te laten maken door onze experts. Ook als je op zoek bent naar een adres voor het op maat laten maken van schilderijlijsten, staan wij graag voor je klaar. Wij maken schilderijlijsten van diverse profielen speciaal voor jouw bedrijf. Wil je meer weten over de fotolijsten of schilderijlijsten die wij als leverancier aanbieden? Neem dan contact met ons op via 0703505059 of info@bowart.nl.